Monday, August 20, 2012

Seronoknya Raya!

Wah...!! Dalam facebook, macam-macam gambar raya rakan-rakanku posted. Iskkhh... Since semua pun posted gambar, ku posted juga screen capture aktivitiku yang perlu ku siapkan by 23 August... 

Selamat hari raya, diriku...



Source: http://unctadstat.unctad.org/TableViewer/tableView.aspx?ReportId=109

Aku x sure nak guna EViews ke tak, nanti nak fikir pula macam mana nak buat modelling.... jika tak sempat, aku buat table comparison je (malas mode). Aku ada lagi 3 chapters nak siapkan untuk discussion hari Rabu dan juga test yang aku perlu ambil malam ni juga. Setelah 2 semester berlalu, baru semester ni aku harapkan dalam seminggu ada 10 hari... (memanglah tak mungkin)...

No comments: